Varza cu costita afumata

de Lau in Mancaruri de legume, 25 Ian 2011 | 7937 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o varza(a mea a avut 2 kg)
  • un morcov
  • o ceapa
  • 3 bucati de costita afumata(500gr)
  • patrunjel verde(nu am avut si am folosit uscat)
  • bulion
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza cu costita afumata:

Am dat varza prin razatoarea mica(am un copil cam pretentios la mancare tot ce este mare nu mananca), dar daca vreti puteti sa tocati varza. Am dat si morcovul prin razatoare, am tocat ceapa, am pus un pic de sare si am amestecat. Intr-o oala am pus un pic de varza, costita si deasupra varza. Am pus apa cat sa acopere varza, o lingura bulion. Am dat la foc, iar patrunjelul l-am pus la sfarsit

TIPS-URI

1

nu am pus ulei din cauza ca lasa costita si nu manca printul cel mic daca este prea gras

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu costita afumata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

MotanLaOale 1

26.01.2011, 07:53

Lau 1

26.01.2011, 13:47

a iesit delicioasa,ia placut si sotului care el nu mananca varza de fel

adry88 1

27.05.2011, 12:36

foarte gustoasa imi place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Varza dulce calita